Yritys

Ravintola Pihvimylläri sijaitsee Klaukkalan keskustassa. Arkisin ravintolassa on mahdollista lounastaa varmasti jokaisen makuun löytyvän ruoan parissa. Lounastarjonta vaihtuu päivittäin, luovuutta ja ammattitaitoa omaava kokkimme luo tarjolle niin perinteisiä herkkuja, kuin uskaliaita uudempiakin makuja yhdisteleviä kokonaisuuksia. Meiltä löydät myös laajakirjoisen alà carte listan alkupaloista jälkiruokiin. Ravintolamme viinit ovat valittu pitkän mietinnän perusteella, jotta ne toisivat toivottua syvyyttä ruokiimme.

Viikonloppuisin voit tulla nauttimaan meille tunnelmasta dj:n, karaoken ja hyvän seuran merkeissä, yksin tai yhdessä. Asiakaskuntamme on ikäjakaumaltaan laaja ja se tarjoaakin sangen sykähdyttävää tunnelmaa, meillä soikin siis sekä uusimmat hitit, kuin vanhemmat jo legendaarisiksi muodostuneet kappaleet. Henkilökuntamme on mukana ajanhermoilla ja tarjoaakin teille mahdollisuuden nauttia uusista drinkeistä, unohtamatta kuitenkaan vanhoja perinteisempiä vaihtoehtoja. Ravintolassamme tarjoamme asiakkaillemme asiantuntevaa ja hyvää palvelua, sekä vain ja ainoastaan laatua, makuhermoja kutkuttavasta valikoimasta.

Ravintolassamme on mahdollisuus poiketa myös seuraamaan (CANAL+, MTV3 MAX+URHOTV) ajankohtaisia urheilulähetyksiä suoraan valkokankaalta. Huomioimme asiakkaitamme myös ottamalla erityylistä musiikkia soittavia artisteja tai bändejä, show ryhmiä unohtamatta viihdyttämään heitä.

Tervetuloa nauttimaan kanssamme Ravintola Pihvimylläriin nuorekkaaseen ja mukaansa tempaavaan ympäristöön!

Top